Over Schoon Labeur

Schoon Labeur maakt schoon, wast, onderhoudt, verhuist en ruimt op, en is de poets- en onderhoudsafdeling van Labeur.

inclusief samenwerken

Samen schoon schip maken

We geloven in een meer inclusieve manier van samenleven en samenwerken. Een schone omgeving zorgt voor schone mensen. En omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een aangename leefomgeving, een frisse start, een heldere kijk, van binnen en van buiten. Met tonnen begrip voor ieders situatie maken we samen schoon schip en creëren we nieuwe kansen. Schoon Labeur is onderdeel van Labeur, dat duurzaam en sociaal bouwt en renoveert.

duurzaam & sociaal

Een verhaal van mensen

We gaan steeds voor een heel persoonlijke aanpak. In iedere opdracht streven we naar een evenwicht tussen kwaliteit, oog voor detail en menselijkheid. Omdat we onze klanten én onze medewerkers laten primeren voor winst, zetten we hard in op de juiste begeleiding en opvolging. Bovendien werken we steeds zo duurzaam mogelijk, en dit zowel op sociaal als op ecologisch vlak.

fris en warm tegelijk

Competent en betrouwbaar

Schoon Labeur is eerlijk, oprecht en authentiek. Tegelijkertijd staan we voor een competente en betrouwbare aanpak. We zijn harde werkers, niet bang om de handen uitde mouwen te steken. En dat doen we op een down-to-earth manier, zonder poespas maar steeds begripvol en attent. Schoon Labeur is fris en warm tegelijk. Conventioneel in onze aanpak, met een vriendelijk gezicht.

Wil je graag meer weten?

Heb je vragen over Schoon Labeur?  Goesting om samen aan de slag te gaan?